Mobilmenu
Hem
Om oss
Aktiviteter
Boka nu
Våra rum
Kök & Bar
Möten och Coworking
Recycle Shop
Kontakta oss
Mobilmenu

Bro Recycle

Recycle shoppen är stängd under våren 2024.

Här på Villa Bro värnar vi om naturen genom att skapa mer hållbara vanor. Mycket av det vi använder som gör det roligt att vara i naturen går att återanvända, så som utrustning, kläder, skor etc. Hjälp oss därför att ta hand om dessa prylar så att de får fortsätta fylla sin funktion ett tag till. Kom gärna förbi och ta en titt i vår lilla recycle shop som är öppen under sommaren.

Försäljning - Hur går det till?

Vi tar emot kvalitetsprodukter inom träning och friluftsliv. Det ska framförallt vara varumärken som utlovar god kvalitet i medel till höga prislägen. Prylarna (t.ex. kläder och utrustning) skall vara rena och i fint skick. 

Inlämning sker under butikens öppettider. Övriga tider går det bra att kontakta Bro coworking. Är du tveksam till om din pryl går att sälja? Skicka gärna mail med bild och kort information till brocoworking@gmail.com. Butikspersonal och säljare kommer överens om priset.

Vi säljer era produkter när överenskommen tid gått ut. Då kan säljaren hämta sin produkt igen eller skänka den till Bro recycle shop. Produkter som inte hämtas överlåts automatiskt till Bro recycle shop.

Du får betalt i efterhand för de varor som sålts. När du lämnar saker får du ett inlämningskontrakt med vad du lämnat in och vilket pris som är överenskommet på respektive produkt. Vi säljer på kommission och du får tillbaka 70% av försäljningspriset. Vi kontaktar dig så snart din pryl blivit såld. Bro recycle kommer att använda en del av sina intäkter till föredrag, workshops, events etc. för att skapa mer hållbara vanor.

Pryl och klädbyte - Hur går det till?

Lämna in kläder och prylar i användbart skick. Få bytesbiljetter, 1 mot 1,  max 10 plagg per person och tillfälle. Biljetterna kan användas direkt i butiken eller sparas till senare tillfälle. Självklart går det bra att donera utan att byta. Personalen har rätt att neka en pryl eller plagg om den anses vara i för dåligt skick.

För aktuell information och nyheter följ oss gärna på sociala media.

 Facebook
 Instagram

 

Huvudmeny

Om oss
Aktiviteter
Boka nu
Våra rum
Kök & Bar
Möten och Coworking
Recycle Shop
Kontakta oss

Fler sidor

Sociala medier

Instagram