Mobilmenu
Hem
Koncept
Boka nu
Våra rum
Kök & Bar
Öppettider
Recycle Shop
Kontakta oss
Mobilmenu

Arbetsmöten

Ni kanske är ett gäng på jobbet som behöver sitta ostört och arbeta ett par dagar. Eller så är ni kompisgänget som vill dra iväg ett tag ihop. Kanske en storfamilj eller släkt som vill fira tillsammans. Hos oss kan ni hyra rum eller hela huset för att umgås ostört.

Vi fixar frukost, lunch, fika och middag efter era önskemål. Tillsammans kommer vi fram till hur just ert upplägg ska se ut. Vi är flexibla och välkomnar gäster med både stor och liten budget. Villa Bro erbjuder 12 rum med 27 bäddar och i matsalen har vi plats för 50 sittande gäster. Skönt häng har man i allrummet eller kring kaminen i växthuset på gården.
Kontakta oss för mer information och prisförslag: [email protected], +46 (0) 523 423 44


Grupp- och ledarskapsutveckling på Villa Bro

I samarbete med företaget Facilio Consulting kan Villa Bro erbjuda grupp- och ledarskapsutveckling för företag och organisationer som exempelvis:

Facilio Consulting erbjuder effektiva utbildningar där outdoor-aktiviteter som paddling, klättring och olika strapatsmoment används som verktyg för att arbeta med utveckling av såväl individer som grupp.

Facilio consultings specialitet är kurser på flera dagar med små grupper (4-12 personer) där praktiska uppgifter varvas med teori och reflektioner. Varje upplägg anpassas efter gruppens förutsättningar och behov och processen styrs varsamt av erfarna handledare.

Pris: Offerter ges utifrån antal personer och önskemål på upplägg. Prisnivån är jämförbar med så kallade UGL-kurser

Läs mer på: www.facilio.se

Huvudmeny

Koncept
Boka nu
Våra rum
Kök & Bar
Öppettider
Recycle Shop
Kontakta oss

Fler sidor

Klättring
Arbetsmöten
Kalender
Blogg
Stigen

Sociala medier

Instagram