Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Boka nu
Koncept
Projekt
Kontakta oss
Öppettider

Aktiviteter

Vi på Villa Bro brinner för friluftsliv i alla tänkbara former. Bohuslän har så mycket att erbjuda när det gäller outdoor. Vi vill förmedla en, för många, ny bild av vårt landskap. Att jobba med gäster som är eller har varit ute och paddlat, klättrat eller tagit en tur med MTBn, är det bästa vi vet. 

Vi har valt att arbeta med de aktivitetsbolag som har samma syn på kvalitet, hållbarhet och natur som vi själva. Tillsammans skapar vi helhetslösningar så att du som gäst kan njuta av att vara mitt i ditt intresse eller testa något nytt, kanske utanför din komfortzon. Vi vill skapa en mötesplats för er som älskar uteliv. 

Här nedan ser ni de paket som vi har idag indelade i kategorier. Vi jobbar ständigt med att ta fram nya så håll ögonen öppna. Har ni själva tankar, funderingar eller önskemål, ta kontakt med oss så kan vi säkert ta fram en lösning som passar er.

Nytt för i år...
... är att det under perioden v.26.33 finns möjlighet till morgonyoga tillsammans med Helen från Lexin. Helen kommer att köra mornar tisdagar, onsdagar och torsdagar samt ett kvälls pass på onsdagar. Blir du lite nyfiken så kolla HÄR.

 

Hoppas vi ses på något av våra paket eller kanske på vår fredagshub (vår pubkväll sista fredagen i månaden med spännande föredrag, god öl och något välsmakande på tallriken).

    

 

Invigning av Bro Boulder närmar sig

Nu är datum bestämt för invigning av Bro Boulder, klätterhallen i vår trädgård.

Den 14/10 kl. 14.00 slås portarna upp och det finns ett program, tider är preliminära. Vi kommer med mer info framöver.

14.00 Start med kaffe och tårta

14.00-16.00 Bouldertävling

14.00 -17.00 Provapå klättring

17.oo Final och officiell invigning

18.30 Middag och pub på Villa Bro

// Bosse